Ménesek Díja szombaton

Komoly és izgalmas versenynap következik szombaton délután a Kincsem Parkban.

A versenyek során nagytudású ügetős szakemberekre emlékezünk.

Az első futamban az egyre jobb formába lendülő Como Tiago (5) lehet a legjobb esély a sokszoros championnal, Fazekas Imrével.

Népes mezőny indul a Laky Ferenc Emlékversenyben, ahol sok jó esély közül Une Dame (11) és Zara Mia (8) küzdelmére lehet számítani.

A rádiházi ménes legendás vezetőjéről, Török Lászlóról elnevezett futamban a pályafutása utolsó versenyére készülő klasszis Longines (1) újabb versenyt nyerhet, de Coumba (4) és Zóna (2) komoly ellenfele lehet.

A negyedik futamban Benji folytathatja nyerő sorozatát, ami már harmadik lehet zsinórban.

A Segédhajtó Kupa összetett pontversenyében sok lényegi dolog már eldőlt, Miskolcsik Valentin előnye ledolgozhatatlan. Most Erdei Péter nyerhet a papíron jó esélyű Victoria Top Secrettel (6).
A Ménesek Díjában a hét legjobb formában lévő áll starthoz. A hároméves Csak a szél (1) hiba nélkül nyerhet. A Derby évjáratból mindenki komoly esély, Bonaparte Boss (2), Bazsiville (3) és a Magyar Derbynyerő Borutka (4) is. Hatvanról Zlatan LIW (5), Alfa Boy (7) és a kétszeres Liga nyerő Zsenerőz (7) felérhet. Borutka és Csak a szél nem csak a versenyben, de a Nmezeti Ügető Ligában is közel áll egymáshoz, aki itt előrébb végez, az viszi a Ligát is. A 2 millió Forint díjazású patinán verseny 16:30-kor indul.

A hetedik versenyben elsősorban a pályafutásukat most kezdő importok lehetnek főszereplők, Coach Degli Dei (3) és Amadeus Rayan (4) révén.

A következő futamban Haralampi de Sajan (2) és Renoir Lag (4) csatázhat, míg a záró futamban, az Amatőr Kupában Valerie As (7) lehet a legjobb.

A fogadókat 200.000 Forint várja, a versenynap védettségi kártyával látogatható.

Olvass tovább!