Sprint a hírhedt egyenesen! – Fontainebleau-ben mérik össze sebességüket a telivérek!

Hároméves és idősebb telivérek sprintversenyét hozza a csütörtöki Kincsem+ futam, Fontainebleau hírhedt hosszú egyenesén.

Az 1200 méterre kiírt és 50 ezer euróra dotált, másodosztályú hendikepben tizenhatan mérik össze gyorsaságukat.

Kilfrush Memories (1) szilárdan állta az ilyen szintű megmérettetéseket, augusztusban dobogóra állt hasonló körülmények között. Az élen szeret dominálni, sebességét kihasználva pedig ismét diadalmaskodhat Stéphane Pasquier vezetésével.

Baileys Blue (3) sokakat meglepett visszatérésével, hiszen ugyan még nem volt 100%-os állapotban, mégis impozáns győzelmet aratott mostani riválisai előtt. Ezek után nem meglepő, hogy ide is favoritként érkezik, még úgyis, hogy feljebb került a hendikep skálán. Grégory Benoist az imént említett, ezúttal ellenfelet ülő társát váltotta múltkor a nyergében, ezúttal pedig a duplázásra törhet a herélttel.

Flying Candy (4) rendszeresen küzdelembe tudott érni ebben az osztályban és fél év kihagyás után is nagyszerűen tért vissza. Kedvező a beállítása és a saját távján szállhat harcba a kanca, akit ezúttal Alexandre Gavilan fog ülni. Érdekesség, hogy egy éve utolsó közös Kincsem+ futamukat behúzták, a történelem pedig ezúttal is megismételheti önmagát.

A száguldás ezúttal is 13:50-kor veszi kezdetét, a sebesség szerelmeseinek pedig a képernyők előtt a helye!

 

A verseny bővebb elemzése ITT  olvasható.

Fotó: Kilfrush Memories (forrás: canalturf.com)

 

Olvass tovább!