Mérföld a vidék szívében! – hároméves és idősebb telivérektől lesz hangos Angers!

Hároméves és idősebb telivérek mérföldes ütközetét hozza a kedd délutáni Kincsem+ futam, Angers-ben.

Az 1600 méterre kiírt és 50 ezer euróra dotált, másodosztályú hendikepben tizenhatan állnak starthoz. Goldino Bello (10) topformában van és folyamatosan ott van a döntőben, de mindig egy hajszállal lecsúszott a győzelemről. A puha talaj és a mérföldes táv ideális neki, Ioritz Mendizabal pedig állandó zsokéjaként vezetheti az általa már ismert riválisok ellen.

Legutóbb éppen Highbari (7) tudta megverni a hajrában, így köztük egy komoly visszavágóra van kilátás. A négyéves mén egyébként idén nagyon kiegyensúlyozottan teljesített és javította gyengébb kisiklását, Alexandre Roussel személyében pedig új társat kapott, akivel duplázhat.

Bayoun (8) a stabilitás minta szobra lehetne, hiszen pályafutása során 26 versenyből huszonhárom alkalommal végzett a dobogón, és futásainak a felét megnyerte. Szinte minden alkalommal az első három helyen zár, ebben az osztályban pedig még nem maradt le az első két helyről sem. Elképzelhetetlen nélküle a végjáték, kiváltképp, mert megszokott lovasa, Antoine Werlé üli ezúttal is.

De vajon visszavágóra, duplázásra vagy a stabilitás diadalára kerül sor? Kiderül 13:50-kor, a Kincsem+ futamon!


A verseny bővebb elemzése ITT olvasható.


Fotó: Goldino Bello (forrás: canalturf.com)

 

Olvass tovább!