Parázs péntek este, villanyfényes ügetővel!

Hatéves mének és heréltek állnak starthoz a péntek esti Kincsem+ futamon, a villanyfényes vincennes-i nagypályán.
A 2700 méteres ügető elsőszámú favoritja Farrell Seven (3), aki egyéni rekordot döntve győzött legutóbb és tavaly téli topformáját idézi. Januárban megnyerte a Kincsem+ futamát és az alapján, hogy visszatérése után milyen lendületbe jött, most a másodikat behúzhatja. Jean-Michel Bazire tulajdonos idomárhajtóként támogathatja a klasszist, ez a páros pedig ránézésre is toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből.
Falcao de Chenu (4) rövid időn belül futott újra szeptemberben, így megszakad győzelmi sorozata, de ezt a futását figyelmen kívül hagyni. Nyáron új csúcsot állított be és nem rég csak három tizeddel maradt el a távra futott legjobbjától, ami jelzi, hogy a önmaga határát feszegeti a herélt. Gabriele Gelormini lesz ezúttal az új társa, de kétségtelenül vele is komoly kihívója lehet a favoritnak.
Feeling Paco (9) könnyed sikerrel hangolt erre a megmérettetésre, az utóbbi hónapokban letaszíthatatlan volt a dobogóról. A vidéki pályák után visszatér a fővárosba Sébastien Ernault idomárhajtóval, még pedig azzal a céllal, hogy elsőre letegye névjegyét ezen a szinten.
Parázs lesz a péntek este ilyen szereposztással, 20:15-kor a tetőfokára hág a feszültség!

A verseny bővebb elemzése ITT olvasható.

Fotó: Farrell Seven (forrás: pronostic-turf.betclic.fr)

Olvass tovább!