Újabb síkverseny, újabb számháború a Kincsem+ futamon!

Hároméves és idősebb telivérek állnak starthoz a csütörtöki Kincsem+ futamon, Deauville szintetikus pályáján.
Az 1900 méterre kiírt és 70 ezer euróra dotált, első osztályú hendikepben tizenhatan indulnak, a mezőny homogenitását látva pedig borítékolható az újabb számháború.

Chasselay (3) már otthonosan mozog a jelenlegi körülmények között, hiszen ilyen feltételek mellett hétszer is placcon végzett, a referencia futamát pedig meg is nyerte.Egy bíztató második hellyel hangolt és a kategória specialistája, Maxime Guyon repítheti ismét a csúcsra.
Dragonet (11) április pocsék száma óta kiegyensúlyozott, amit dobogós helyezései mellett változatlan hendikep értéke is jól mutat. Az istálló váltás zökkenőmentes volt, most pedig Ioritz Mendizabal személyében új zsokét is kap, de ha hozzá is könnyedén alkalmazkodik, akkor döntős lehet.

El Manifico (14) a mezőny legrutinosabb tagja, immár harminc Kincsem+ futammal a háta mögött. Augusztus óta kisajátította magának a dobogót, szintetikuson pedig korábban már többször is nyert, így állandó társával, Cristian Demuroval ismét diadalmaskodhat.

Persze több közeli sansz is található a mezőnyben, aki felboríthatják a papírformát, de hogy mi lesz a vége a számháborúnak, az 13:50-kor fog kiderülni!

A verseny bővebb elemzése ITT és ITT olvasható.

Fotó: Chasselay (forrás: canalturf.com)

 

Olvass tovább!