Rendkívüli időpontban, 11:30-kor indul a vasárnapi galopp versenynap. Kilenc remek futam és 200 000 Forint jackpot várja a fogadókat!

Rendkívüli időpontban, 11:30-kor indul a vasárnapi galopp versenynap. Kilenc remek futam és 200 000 Forint jackpot várja a fogadókat!

Szükség lesz kitartásra az első futam hat indulójának, a 3200 méteres Újkígyós Város Nagydíja – Őszi Nagy Gátverseny indulói közül  az idén már három gátversenyt nyert Sambo (1) topsúllyal is komoly esélyt képvisel, de nagy riválisa, Mont Master (2) jelenléte fokozza az izgalmakat.

Tizenhárom kétéves telivér lép először pályára mikor delet üt az óra, komoly csatára van kilátás, izgalmas futam lehet fogadási szempontból!

Bastille (5), Bossa Nova (8), Loveliness (2) és Sweet Siccu (1) mellett tette le a voksát a szaklap a harmadik futam indulói közül, az ezt követő Gencsy Tibor Emlékverseny-Visegrádi Díj favoritja Tiltott Gyümölcs (1) ,  de Marsellus Wallace (2) és az Ászári Díj ezüstérmese It’s my Time (3) jelenléte sem hagyható figyelmen kívül.

III. osztályú Hendikep futamban bizonyíthat kilenc telivér, Chin Chin (2) hazaérhet de Theblacklist (8), Lady Zsu (3) és Amaranta (6) is közeli esély.

Hat lovat adtak indulónak a hatodik futamban, Rebel’s Angel (1) előző futása alapján esélyes, de jó sansz lehet kis súllyal Down Under (5) és Phillipines (6).

Kiderül ki lesz az idei Németh Ferenc Emlékkupa győztese, nyolc induló küzd meg a győzelemért és a helyezésekért járó értékes pontokért a nap hetedik futamában. Linx (2) kezdő lovassal is remek esély, Zinedin (3), Hucsucso (1) és Arc (4) is közel végezhetnek. Elképzelhető, hogy Fleeting Vision (6) mini súlyával meglepi a favoritokat?

Érdekes mezőny jött össze a nap fő versenyében, az 1 600 000 Forint összdíjazású Akaba-Köztársasági visszavágóra ad lehetőséget az Imperiál Díj dobogósainak. Remek formának örvend, a futam egyik legjobb esélyét képviseli a hároméves kiválóság, Light Blue Sky (2), veszélyt jelenthet rá Silver Pepper (1) és Levendula (3).

2200 méteres Hendikep futam zárja a napot, a szaklap voksát a célt már régóta kerülgető Tűzfészek (3) mellett tette le.

Olvass tovább!