Őszi Kísérleti Verseny szombaton

Újabb izgalmas nap következik, változatos és kiegyenlített futamokat szurkolhatunk végig szombaton. 14:00 órakor kezdődik a 10 futamos versenynap.
A 2021. Évi Kincsem Park Kupa X. Futama Hendikep remek izgalmakat tartogat. A tavalyi pandémia okozta leállás miatt csak 5 futam volt, míg idén a tervek szerint ebben a sorozatban 12 futam kerül megrendezésre. Szoros az állás, a közelmúltban Finnországban versenyző Erdei Péter jelenlegi első, ezúttal Renoir Lag kocsijában áll starthoz. A szakértők szerint, a legesélyesebb az a Valentino, aki egy hónapos kihagyás után indul Miskolcsik Valentinnel.
Ismét jönnek a csikók! A Nyeretlen Kétévesek Versenye nyolc lovat szólít a starthoz. Az 1800 méteres verseny favoritja Dore, ami nem is csoda, hisz a legrutinosabb versenyző az összes közül. Jó esélyt képvisel Dream of Mine, jó startszáma segítheti a versenyben.
A napi főfutam az Őszi Kísérleti Verseny lesz. Fordulóstarttal induló mezőnyben a hároméves Che Comandante 40 méter előnnyel fordul a Hungária Díj nyerő Bonaparte Bosshoz képest, aki mögött a kétszeres Liga nyerő és az egykori Magyar Ügetőderby győztes Zsenerőz és a tavalyi bajnok Alfa Boy idén is indul. Melyik korosztály fog diadalmaskodni? Alfa Boy képes lesz-e a duplázásra?
A versenynap ingyenesen látogatható, és védettségi igazolványhoz kötött.
Másnap galopp verseny lesz a Kincsem Parkban. A szombat éjjeli óraátállítás miatt vasárnapi galoppnapunk a megszokottól eltérően 11:30 perckor kezdődik!

Olvass tovább!