Folytatódik a hétvégi jackpot eső – ezúttal a négyévnél idősebb telivérek hoznak 300 millió forintot a longchampi Kincsem+ futamon!

Vasárnap is 300 millió forintos szuper jackpottal kecsegtet a Kincsem+ futam, amelyet a négyévnél idősebb telivérek vívnak Parislongchampban, egy 1700 méterre kiírt hendikepben. A világbajnok labdarúgó, Antoine Griezmann lova, Hooking (1) kiváló formában van, amelyet káprázatos visszatérése is igazol. Több mostani riválisát maga mögé utasított, hendikep száma pedig nem változott. Ennek ellenére topsúlyt visz, de a falról indulva Aurélien Lemaitre ismét sikerre vezetheti. Goldino Bello (11) kimagasló teljesítményt nyújtott az utolsó két futásán, augusztusban csak favorit ellenfelétől kapott ki. Továbbra is őrzi kirobban formáját, kedvező a starthelye és ezúttal Ioritz Mendizabal kezei alatt indulhat a visszavágás reményében. Woot City (7) könnyedén nyert két hete ezen a pályán, amikor először futott szemellenzőben új trénerénél. Négy kilós pönalitást kapott, de a belga zseni, Christophe Soumillon marad a nyergében, számos ezen a szinten elért helyezése után pedig eljöhet az ő napja.
Igazi tűzijáték lesz a vasárnap fő attrakciója, találd el a te a számháborúban az első ötöt, és vidd haza a 300 milliós jackpotot, 15:15-kor!

A verseny bővebb elemzése ITT és ITT olvasható.

Fotó: Antoine Griezmann és Hooking(forrás: sport.fr)

Olvass tovább!