Izgalmasnak ígérkezik az e heti hazai galopp versenyprogram

Kilenc futamban állnak starthoz a telivérek 17-én vasárnap a Kincsem Parkban, ismét izgalmasnak ígérkezik a hazai galopp versenyprogram.
A napot nyeretlen kétévesek nyitják 13:00-kor, a nyolclovas mezőny favoritja Different Illusion (5), de jó esélyt képvisel Cosmia (4) és Master of Win (7) is. Két újonc debütál, Éjkirály (1), valamint Master of Win (7), utóbbi nyerése is könnyen elképzelhető.
Nyolc lovat adtak indulónak a nap második futamában, Allűr (1) tűnik érettnek a győzelemre, de Pacsirta (2) is javuló formát mutat, új lovasával hazaérhet.
Fél órával később izgalmas csatának nézhetünk elébe, hiszen tizennégyen küzdenek meg a Caissot Díj első helyéért. 100 000 Forinttal számolhatnak a fogadók, sőt, fokozza az izgalmat, hogy a népes mezőnynek számtalan esélyese van. Remek esély a sorozatnyerő Suprise of Devil (4), Bramastra (1), és a fejlődő Chin Chin (2) is, de mindenkit számításba kell venni.
14:30-kor indul a Kolosnémai Hendikep, Joaillier (7) a favorit, számottevő Zinedin (6) jelenléte is, illetve javulhat Antarktika CsCs, erősebb lovasával dobogós lehet. Fleeting Vision (9) mezítláb fut, ebből könnyen előnyt kovácsolhat.
Újabb 100 000 Forint jackpot az ötödik futamban, nyolc sprinter méri össze gyorsaságát a Repülő Hendikepben, a szaklap Nebáncsvirág (2) mellett tette le voksát, veszélyt jelenthet rá az egyre magabiztosabb Oba Hara (3) illetve Messina (7) új lovasával.
A nap végéhez közeledve először elveszti nyeretlenségét egy szerencsés telivér, sanszos erre Paidge (6) és Brigetio DL (4) is, majd következik a nap fő versenye, az 1 400 000 Forint összdíjazású Ászári Díj. Hat ló a startnál,  Silver Pepper (4) a szaklap ajánlása, de túlsúlya ellenére erős lehet Goosebump (5) is.
Zárja a sort az utolsó futam, a Tata – Remeteségi Hendikep, a kilenc lovas mezőny favoritja Supergirl (3) és Kelemen Zénó párosa, de közeli esély Tűzfészek (8) és a múltkor már jó versenyt futó Wallstreet Journey (7) is.

A nap nyerője az idei Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj ezüstérmese, Silver Pepper, míg a szaklap meglepetés lónak a délután egyik legérdekesebb futamának ígérkező Caissot Díjban induló, Next Page-t tartja- Az import hároméves itt könnyebb feladatot kapott, mint a legerősebb kancák között, a táv is kedvezőbb lehet neki, így a győzelme is elképzelhető.

Kövesd a versenyeket online a honlapon, illetve a bet.lovi.hu-n!

 

Fotó: Zl Photos

Olvass tovább!