Háromszáz millió forint és villanyfény a nagy pályán – újabb show pénteken este a Kincsem+ futamon!

A múlt héten átadott, immár villanyfényes vincennes-i nagypályán csapnak össze a hét és tízéves kor közti, francia tenyésztésű ügetők, akik közül a 169 ezer eurónál nagyobb életnyereménnyel rendelkező lovak 25 méter térhátránnyal fordulnak a 2875 méteres alaptávra kiírt Kincsem+ futamon.

Elite de Jiel (15) kétszer is bizonyított az alençoni gyepen, kiváló fizikai állapotnak örvend és tavaly ősszel is eredményesen szerepelt ezen a helyszínen. Ebben az osztályban 50%-os a mutatója, már csak a győzelem hiányzik neki, amelyet egykori hajtója, David Thomain hozhat el neki.

Deus Ex Machina (9) már többször is megmutatta klasszisát és nyáron sorozatban nyerte a versenyeit, de mivel kissé szeszélyes, sajnos a hiba is benne van. Ősszel kissé hullámvölgybe került, de ha megfelelően koncentrál, Hervé Sionneau idomárhajtóval ismét főszereplő lehet.

Comte des Tithais (16) augusztusban dobogós volt itt a referencia futamán, ami viszont egészen félelmetes, hogy eddigi hét Kincsem+ futamán csak egyszer maradt le a nyerő kombinációról, akkor diszkvalifikálás miatt. Franck Ouvrie jól ismeri és nagy előny, hogy visszaül a sulkyjába, így a sor végéről is letakarhatnak mindenkit. Valódi tét valódi izgalmakkal, ne hagyd ki 20:15-kor a Kincsem+ futamot és vidd haza a 300 millió forintos jackpotot!

A verseny bővebb elemzése ITT és ITT olvasható.

Fotó: Elite de Jiel (forrás :equidia.fr)

Olvass tovább!