Amatőr szombat az ügetőn

14:00 órakor kezdődik a szombati ügető versenynap. A Nyeretlenek Versenyében nyolcan indulnak az 1800 méteres futamban, a favorit Csípkedd Magad!, Crystal Boy és Becses Fiú.
Az Amatőrverseny Hendikep első futamában az 1900 méteres versenyben heten állnak starthoz. A favorit Zadar M augusztus végén futott utoljára, nyári formájával remek esélynek tűnik.
A nap harmadik futama a Pöstyén Díj, a kilenc induló közül papíron Kokomo Harley a favorit, de Blazing Speed és Bo Capar is remek esélynek tűnik.
Az Amatőrverseny Hendikep második futama a 2500 méteres hosszútávú verseny. A nyolc induló közül Timoko R. L., Timiko, Universal Boy és Zoom Photo emelhető ki, míg a favorit Velence R. lesz.
1800 méteres távon futnak az ügetők az Eperjes Hendikepben. A nyolc induló közül a remek formába lendült Utódló lehet majd a kedvenc, de Vanderle, Under World és Baby Gabi is nagy esélyes.
A VI. futamban a kiváló amatőrhajtóra, Marschall Norbertre emlékezünk. Az Amatőrverseny Díjban nyolcan állnak starthoz az 1900 méteres versenyben.  A favorit Acélos Fiú, Valeria As, Bobby Fischer, de Anybody is jó eséllyel indul.
Tizenegy indulót számlál a Nebuló Díj 1900 méteren. Hiba nélkül Bailando és Bombay nyerhet, de Chacha-t és Chas Royal-t is esélyesnek kell tekintenünk Ambrosia Gielle mellett.
A nyolcadik futamban a 2021. Évi Amatőr Kupa X. Futama Hendikep kapott helyet. A hét lovat számláló futamon 1900 méteren keresztül szurkolhatunk. Nem lesz könnyű dolga a fogadóknak a nyerő ló megtippelésében, erős mezőny jött össze: a favorit nyári formáival Zséda, aki három hónap kihagyás után tér vissza a pályára. Nagy esélyt képvisel Ann Bella M és Australian Gold is.
A nap utolsó futama a Pozsony Hendikep, a fordulóstartos versenyben az esélyes Szilvás 20 méter térhátrányból indul, míg a tréningtárs a már 13 esztendős Ördög hegedűse stabil számaival döntős esély. Ha Ügyeske nem ugrik szép eredményt érhet el.
A versenynapon 236.012 Forint jackpot várja a fogadókat!

A nap nyerője
Az Eperjes Hendikepben nagyon kedvező beállításból áll starthoz
Utódló. A gyors nyolcéves egy hete, ennél erősebb mezőnyben is mutatkozott, de végül visszaesett a helyezettek mögé. Ezúttal jóval könnyebb ellenfeleket kapott, amennyiben megfutja jobb formáját, nem
lesz könnyű utolérni.

Meglepetés ló
Érdekes versenyt hozhat a népes mezőnnyel startoló Nebuló Díj. A
véleményezett lovak mellett érdemes lehet figyelmet szentelni Bold
Lady-nek is, aki ugyan nem túl megbízható, de komoly képesség van
benne. A négyéves kanca új kézben próbálkozik, és hiba nélkül akár
győzhet is.

Olvass tovább!