Őszi Kanca Díj szombaton

A délután kettő órakor kezdődő versenynapot a nyeretlen kétévesek nyitják. 1800 méteres lesz a verseny, és 8 csikó áll starthoz. Lesznek újoncok, olyanok akit még csak egyszer láttunk a pályán, de lesz versenyző is, aki már gyakorlottabb versenyző. A 600.000 Ft összdíjazású futam favoritja az eddigi formák alapján Disney in Red (6), de itt lesz Dusán (2), Dulcinea del Toboso (3) és Del Piero (4) is.
A második futam nyolc lova közül Brilliáns BD (1) a legfiatalabb a maga 4 esztendejével. Zsófia RG (2) először fut új istállójából, meglepetést okozhat. 1900 méteren keresztül ügetn majd a célig a 8 ló, az összdíjazása 600.000 Ft. A favorit Zara Mia (4), de közel végezhet Winner Boy (7), Sziklaszirt (3) és Angelina Jolie (8) is.
A 15:00 órakor induló Nikita Díj szintén 1900 méteres távján 8-an versenyeznek majd. Nagy visszatérő Cono San (2) és Samuel (8) is, és mindkét hároméves mén Kolozsi László idomítottja, lássuk, mit hoz nekik a pihenés.
Kincsem+ futam 15.15-kor kezdődik Longchamp-ban. A fogadási ajánlat a www.lovifogadas.hu oldalon, illetve a Kincsem Parkban!
A negyedik futam hosszútávú verseny lesz: 2400 méteren keresztül száguldanak majd a lovak hajtóikkal. Nagyon változatos a mezőny, lesz, aki rég futott ilyen távot. A favorit Messenger (6) nagy meglepetéseket rejthet, rég futott itthon, és ilyen hosszú távot.
Az ötödik hazai futam a 800.000 Ft összdíjazású Naná Díj. Az 1900 méteres, autóstartos futam öt idősebb indulója közül Alexander U. R. (3), Gideon H. Renka (2) és Újrázz! (4) a favoritok.
A Flinga Hendikep 9 idősebb lova közül a szakértő szerint Bambino (6) a favorit, de itt lesz a nagyon jó időt futó Trónörökös (9) és Antónia Schwim (7) is.
A napi főfutam az Őszi Kanca Díj, mely 17:00 órakor kerül lefutásra. Hét neves kanca indul az 1.500.000 Forint összdíjazású versenyen. Az 1960 méteres alaptávról a háromévesek, 40 és 60 méteres térhátrányból az idősebb lovak indulnak, mely igazán izgalmassá teszi majd a versenyt. A szaklap Zsenerőz (7), Borutka (5), és Csak a szél (2) hármasát tartja legesélyesebbek ebben a futamban.
A napot a Juss Hendikep zárja. Az 1800 méteres verseny favoritja Utódló (1), de pályára lép a remek időt futó Very Nice Photo (3) is, valamint jön Zénó Boko (6), és Timiko (2) is.

A nap nyerője
A Lamella Hendikepben sokkal kedvezőbb helyzetből várhatja a startot Zara Mia, mint az elmúlt hónapokban. A hatéves kanca ennél erősebbek között is folyamatosan döntős szokott lenni, úgy tűnik, stabilan tudja topközeli formáját, ami itt már győzelmet jelenthet számára.

Meglepetés ló
Bár nem fért a tippelt lovak közé, dobogós esélyt képvisel Trónörökös a Flinga Hendikepben. A rutinos mén kissé vegyesen teljesít idén, de voltak már felvillanásai, ebben a társaságban még átlagszámával is helyet kaphat az élmezőnyben.

További információkért látogasson el honlapunkra, és tekintse meg fogadási ajánlatainkat!
https://kincsempark.hu/

Olvass tovább!