Nemzetközi színvonal és extra Jackpot – a tökéletes párosítás vasárnap, a Kincsem+ futamon!

Európa kiváló öt és hatéves kancái lesznek a vasárnapi Kincsem+ futam főszereplő Vicnennes-ben, amelyben a fogadókat 150 millió forint extra Jackpot várja.

A 2100 méterre kiírt versenyben mindössze tizennégyen állnak a startautó mögé, ami játék szempontjából kifejezetten kedvező. Aura Sl (8) egy igazi klasszis, hiba nélkül minden alkalommal kimagaslóan teljesít, júliusban pedig győzött egy ugyanilyen versenyben.

Pihenője után elugrotta magát, így a fenomén idomárhajtó, Jean-Michel Bazire visszaveszi a sulkyját és újra diadalra vezetheti. Gagnante Mesloise (3) augusztusban sorozatban háromszor is verhetetlen maradt, élete formájában futott. Bár nem annyira tapasztalt a nemzetközi hadszíntéren, Alexandre Abrivard tökéletesen ismeri és felteheti vele közös teljesítményükre a koronát.

Zante Breed (2) kihagyta a nyarat, de ez cseppet sem látszott meg rajta visszatérésekor, amikor rögtön a nyerő kombinációba tudott kerülni. Idén megbízhatóan hozta az eredményeket amióta Vincennesbe költözött, kedveli a gyors tempójú versenyeket és ezúttal egykori olasz mestere, Mario Minopoli ül újra mögé, együtt pedig ismét a régi fényükben csilloghatnak.

Nemzetközi presztízs és extra jackpot fokozza az izgalmat, ne maradj le a hét legnagyobb téttel bíró Kincsem+ futamáról, 15:15-kor!

 

A verseny bővebb elemzése ITT olvasható.

 

Fotó: Aura SL (forrás: turfomania.fr)

Olvass tovább!