Folytatódik a csütörtök esti hendikepek sora, ezúttal klasszikus hosszú távon a telivérek Parislongchampban!

Négyéves és idősebb telivérek találkoznak Parislongchamp gyepén, hogy 2400 méteren összemérjék erejüket az esti Kincsem+ futam keretében.

A másodosztályú hendikep egyik fő várományosa Folleville (6), aki a hullámzó eredményei után megváltozott felszereléssel próbálkozott. A szemellenzők tökéletesen beváltak a kancánál, akinek ugyan nőtt a terhe győzelmét követően, de Théo Bachelot vezérletével végre ebben az osztályban is sikeres lehet. Breath Of Fire (3) tavasz óta a stabilitás mintaképe, spanyolországi kirándulását is dobogós hellyel zárta és napra pontosan egy éve aratta utolsó győzelmét, a mostani riválisaival szemben.

Ronan Thomas ülte akkor is a heréltet, így jól ismeri, beállítása pedig formájához hasonlóan változatlan, és együtt újra diadalmaskodhatnak. Electron Libre (8) lehet a nevető harmadik, aki roppantul megbízható az utóbbi időben és a mezőny legrutinosabb tagja, hiszen immár huszonkettedik Kincsem+ fellépésére készül. A legkedvezőbb helyről, a falról várja az indítást, ezt kihasználva pedig Stéphane Pasquier lovaglásával két év után nyerhetne ismét ebben az osztályban. Több pikantériát is ígér az ütközet, ami ezúttal is 18:20-kor kezdődik és kihagyhatatlan a fogadóknak!

A verseny bővebb elemzése ITT és ITT olvasható.

Fotó: Folleville (forrás:france-sire.com)

Olvass tovább!