Középtáv és jackpot, 1850 méteren 150 millió forint – a vasárnapi Kincsem+ ajánlat!

150 millió forintos jackpottal valamint négyéves és idősebb telivérek ádáz küzdelmével kecsegtet a vasárnap délutáni Kincsem+ futam, amelyet Parislongchampban rendeznek. Az 1850 méterre kiírt, másodosztályú hendikepben tizenöten állnak starthoz. Salesman (3) nyáron sziporkázott és mindkét Kincsem+ futamon főszerepet vállalt.

Győzelme után nőtt a terhe, de nem sokkal maradt le az első helyről, Maxime Guyon pedig az osztály specialistájaként segítheti újból a csúcsra. Aiguière d’Argent (9) azonban nem fog ehhez asszisztálni, hiszen idén nagyon stabilan hozta a dobogós helyeket, a szintlépés alkalmával pedig csak a balszerencsén múlott, hogy külső spúrra szorult és elfáradt a végére.

Valódi potenciállal rendelkezik, Stéphane Pasquier állandó lovasaként tökéletesen ismeri és az élre repítheti. Shut Down (15) júliusban több mostani ellenfelét is maga mögé utasította, akkori remek formáját pedig egy harmadik hellyel megerősítette. A német tréningben álló herélt alacsony súlyt visz és Anthony Crastust, aki új zsokéjaként folytathatja vele a megkezdett szériát.

A lovak készen állnak, te se hagyd ki ezt a kivételes eseményt! Vegyél egy szelvényt és vidd el a milliókat 15:15-kor!

A verseny bővebb elemzése ITT olvasható.

 

Fotó: Salesman (forrás: paris-turf.com)

Olvass tovább!