Vizsga a távbírásból, extra feladat a csütörtöki Kincsem+ futamon!

Három éves és idősebb telivérek erejét teszi próbára a 3200 méteres Kincsem+ futam Deauvilleben, csütörtök este.

Az 50 ezer euróra dotált, másodosztályú hendikepben egy lejelentés után tizenöten állnak starthoz. Aristocrate (2) nagyon jó benyomást tett első ilyen szintű fellépésén, amelyet egy második hellyel zárt. Korábban kiegyensúlyozottan teljesített és Christopher Grosbois élvezi a bizalmat a nyergében, második alkalommal pedig már a győzelem legfőbb várományosaiként érkeznek.

Lettyt Storm (7) némi pihenőt kapott nyár elején, de tartja korábbi kirobbanó formáját és ahogyan eddig, ismét eredményes lehet Eddy Hardouinnal. Ehhez azonban vissza kell vágnia a májusi vereségért Albirnak (5), aki mindkétszer az első kettő között végzett ebben az osztályban, és egy jó harmadik hellyel hangolt két hete erre a megmérettetésre.

Grégory Benoist állandó zsokéjaként vezetheti győzelemre, a rivalizálásba pedig még a mezőny legrutinosabb tagja, a huszonhetedik Kincsem+ futamára készülő, és a favoritokat rendre megszorongató Max La Fripouille (3) is beleszólhat. A presztízscsata újabb felvonása következik, 20:15-kor tapadj a lovira!

 

A verseny bővebb elemzése ITT és ITT olvasható.


Fotó: Albir (forrás: paris-turf.com)

Olvass tovább!