Május 1-től nyit a Kincsem Park!

A hatályban levő rendelet és a péntek reggeli hivatalos bejelentés alapján a Kincsem Park május 1-től kinyitja kapuit a közönség számára. A versenyeinket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják, az igazolványt a Kincsem Kapunál, a főbejáratnál ellenőrizzük. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők karszalagot kapnak, csak úgy, mint a velük együtt érkező kiskorúak. Számukra a maszkviselés nem kötelező a Kincsem Parkban és bemehetnek a Panoráma Étterembe. A Kincsem Park területén a kapott karszalagot jól látható módon viselni kell a versenynapon.

A versenyen közreműködő személyek (lovasok, hajtók, trénerek, istállószemélyzet) továbbra is a Gazdasági Bejáraton léphetnek be előzetes regisztrációt követően. Amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, a belépéskor karszalagot kapnak és számukra sem kötelező a maszkviselés.
A versenyen közreműködő, de védettséget nem szerzett személyek (lovasok, hajtók, trénerek, istállószemélyzet) részére a maszkviselés továbbra is kötelező.

Vigyázzunk egymásra! Jó szórakozást kívánunk!

Olvass tovább!