SVÉD CSÜTÖRTÖK és DOUBLE7 az online fogadóoldalon

Vasárnap 150 millió Forint jackpot a Kincsem+ játékban

Itt a korai tavasz és itt van az újabb SVÉD CSÜTÖRTÖK, valamint a DOUBLE7 játék sok-sok jackpottal. Ezen a napon is, mint a hét minden napján, számtalan fogadási lehetőség várja a lóversenysport és a sportfogadás rajongóit a bet.lovi.hu online fogadási oldalon. A hagyományos francia futamok mellett február 25-én folytatódik az esti órákban a SVÉD CSÜTÖRTÖK a legszínvonalasabb skandináv ügetőversenyekkel.
Magas nyeremények és további 455.000 Forint jackpot várja (minden svéd futamban 15.000 Ft TÉT, 20.000 Ft BEFUTÓ, 30.000 Ft HÁRMASBEFUTÓ jackpot) a fogadókat ezen a napon.
A részletes versenyszabályzat megtalálható a http://lovifogadas.hu oldalon, az Akciók menüpontban.

Február 18-i nyeremények – 11 nyertes fogadó
7/7 eltalált Befutó: 36 424 Ft
7/6 eltalált Befutó: 16 424 Ft
7/5 eltalált Befutó: 7 424 Ft
7/4 eltalált Befutó: 4 091Ft

Csütörtökön dubai futamokra is játszhatsz
Nagyon színes a csütörtöki kínálatunk, 5 PMU pályáról 28 izgalmas futamot közvetítünk. A nap egyik csúcseseménye a 13:50-kor induló Kincsem+ verseny lesz. Múlt héten négyen is milliomosok lettek a játékkal! Játssz gépi vagy kézi Kincsem+ játékot a sok milliós nyeremény reményében online, a lottózókban vagy a Lovi Pontokon.
Már délelőtt indulnak a francia futamok, majd a délután második felében kapcsoljuk a nemzetközi galoppsort egyik központját, Dubait. A meydani versenytéren (5. pálya) a VI. futamban  a 15-ös, 16-os, 17-es és 18-as programszámú lovak, mint tartalék lovak szerepelnek majd a fogadási rendszerben mindaddig, míg az 1-től 14-ig tartó programszámú lovak közül egyet, kettőt, hármat, négyet vagy többet le nem jelentenek.
19:30-21:33 között futják a SVÉD CSÜTÖRTÖK versenyeit a göteborgi Aby versenypályáról.

Folytatódik a hazai ügető szezon
Múlt szombaton rendezték meg az idei első kiemelt futamot a Kincsem Parkban. A Sennyey Géza Emlékversenyben a favorit Unno del Doumo győzött remek idővel Kolozsi Sándorral. A következő versenynap február 27-én, szombaton délután lesz a Kincsem Parkban, zárt kapuk mögött. Kövesd online a közvetítést és fogadj a kedvenceidre.

Jó játékot és magas nyereményeket kívánunk!
Mindenki vigyázzon magára!

Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft.

Olvass tovább!