Nagy siker a DOUBLE7 online akció!

Nagy siker a DOUBLE7 online akció!
109.000 forint plusz nyeremény a legjobb fogadónak

Nagy sikerrel debütált az új fogadási akció, a DOUBLE7 a bet.lovi.hu oldalon a SVÉD CSÜTÖRTÖK keretén belül!
Komoly sikert és nagy fogadói érdeklődést hozott a december 3-án, csütörtökön elindult DOUBLE7 online akció a bet.lovi.hu hivatalos online fogadási oldalon. Az új akció a SVÉD CSÜTÖRTÖK keretén belül érhető el. A játék az esti svéd ügetőfutamokra és az arra köthető Befutó játékra épül. Több kombinációs lehetőség, több izgalom, nagyobb bónusz nyeremények! Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az első héten az a szerencsés nyertes, aki mind a hét futamban eltalálta a Befutót, a hét Befutó játékért kapott nyereménye mellett, további 109.722 forintot nyert, amit jóvá is irtunk a számlájára.

DOUBLE7 és a jackpotok

Az új svéd online akcióban a legmagasabb nyerőosztályért minden futam első két helyezettjét kell eltalálni helyes sorrendben, tehát minden futamban nyertes Befutó játékkal kell rendelkezni minimum 150 Ft-os alaptéttel. Nehezebb a fogadók dolga, mint korábban, de a kiosztott plusz nyeremény is több és a játékkedvet tovább növelve a jackpotok is magasabbak lettek.
A december 10-i svéd futamok mindegyikén 15.000 Ft TÉT, 25.000 Ft BEFUTÓ, 50.000 Ft HÁRMASBEFUTÓ jackpot került kiírásra, vagyis összesen 630.000 Forint!

Mennyit és hogyan nyerhetsz?
A DOUBLE7 online akció plusz nyereményei a következőképpen alakulnak:
már akkor is nyersz, ha a 7 kijelölt futam közül legalább bármely 3 futamban Befutó találatod van minimum 150 Ft-os alaptéttel. Ezen nyertesek között 20.000 Ft-ot osztunk szét egyenlő arányban.
Azon fogadóknak, akiknek a 7 kijelölt futam közül legalább bármely 4 futamban Befutó találata van minimum 150 Ft-os alaptéttel, további 25.000 Ft-ot osztunk szét egyenlő arányban.
Bármely 5 futamban elért nyertes Befutó játékok esetén további 30.000 Ft-ot, míg bármely 6 futamban elért nyertes Befutó játékok esetén még további 45.000 Ft-ot osztunk szét. Azon sikeres fogadók között, akik mind a 7 kijelölt futam Befutóját eltalálják, további 80.000 Ft-ot osztunk szét egyenlő arányban.
A részletes versenyszabályzat megtalálható a http://lovifogadas.hu oldalon, az Akciók menüpontban.

Múltheti nyeremények
A elmúlt hét DOUBLE7 online akciójában 1 játékosnak sikerült mind a 7 futamban eltalálni a győztes Befutókat, a szerencsés nyertesnek 109 722 Ft nyereményt írunk jóvá az egyenlegén. 2 játékosnak sikerült 6 futamban eltalálni a Befutót, ők egyenként 29 722 forintot nyertek. 1 játékosnak sikerült 5 futamban eltalálni a jó Befutót, neki 14 722 Ft a nyereménye. 1 játékosnak sikerült 4 futamban eltalálni a Befutót, ő 7 222 Ft nyereménnyel számolhat. 3 játékosnak sikerült 3 futamban eltalálni a Befutót, ők 2 222 Ft nyereményt kaptak fejenként.
Gratulálunk!

Csütörtöki fogadási lehetőségek

A 19.30-tól MANTORP versenypályán kezdődő Svéd Csütörtököt megelőzően öt pályán összesen 28 futamra szervezünk fogadást.
A napi Kincsem+ futam 13:50-kor Vincennesben startol. Játssz gépi vagy kézi Kincsem+ játékot a sok milliós nyeremény reményében. Idén már közel 100 szerencsés fogadónk volt, akik minimum 1.000.000 Forintot nyertek Kincsem+ játékkal. Az idei rekord 42 millió Forint volt, a szerencsés már jelentkezett is a magas nyereményéért.

Vasárnap 300 millió Ft jackpot a Kincsem+ játékban
December 13-án folytatódik a francia ügetőnagydíjak sora. Klasszis lovak, világsztár hajtók, magas versenydíjak, kiemelt jackpot a fogadóknak a Kincsem+ futamban. Játssz a vasárnapi Kincsem+ futamra gépi vagy kézi játékot online vagy bármely lottózóban a milliós nyereményekért!

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk erre a hétre is! Mindenki vigyázzon magára!
Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft.

Olvass tovább!