Megújult Kincsem+ tartalom a Szerencsejáték Zrt. oldalán

Az elmúlt napokban nemcsak a kézi változattal bővült a Kincsem+ játék a Szerencsejáték Zrt. lottózói hálózatában, hanem a társaság honlapján található Kincsem+ oldal is megújult.

A weboldal tetején található “Előző 5 futam” feliratot megnyitva rögtön láthatjuk az elmúlt öt nap Kincsem+ futamának befutási sorrendjét. Lejjebb görgetve pedig bekapcsolódhatunk az élő adásba, mely a Kincsem+ futamon kívül a nap további versenyeit és fogadási lehetőségeit is közvetíti, ami a bet.lovi.hu oldalon mindenki számára elérhető.

“A játékról” szóló bejegyzésben, illetve a “Játékleírás” fület megnyitva “A játékról bővebben” fejezet alatt közvetlenül, egy kattintással átugorhatunk a lovifogadas.hu oldalára, ahol az aktuális fogadási ajánlatokat találjuk. Újdonság, hogy a napi Kincsem+ futam ajánlata az egyszerűsített változat mellett már nyomtatható formában is könnyedén megtalálható.

A “Kincsem+” fül főoldalán legalul folyamatosan frissülve látjuk az elmúlt hónap azon külföldi és hazai adatait, ahol a nyeremény 1 millió forintnál magasabb volt. Látszik, hogy szinte minden nap nyer valaki a játékkal  komoly összeget, így érdemes naponta Kincsem+-t játszani.
Holnap akár Te lehetsz az a szerencsés, aki milliókat nyer! Jó játékot kívánunk!

https://bet.szerencsejatek.hu/kincsem-plusz

Olvass tovább!