Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása, játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 08. 05 – szerda

Szerdán Saint Malo ad otthont a Kincsem+ futamnak, ami a GNT következő állomása lesz. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenöt kiváló versenyló vág neki, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fairplay d’Urzy (5) – Et Voila de Muze (7) – Bel Avis (15) – Diva du Granit (4) – Echo de Chanlecy (2)

Fairplay d’Urzy (5) enghieni futását el kell felejteni. A tréningek során nagy javulást mutatott, a beállítása pedig ideális, ezért nagy az esély rá, hogy első esélyt képvisel a szerdai kiemelt versenyben.

Et Voila de Muze (7) legutóbb csak a negyedik helyen ért célba, amivel csalódást okozott a benne bízóknak. A beállítása ideális a szerda délutáni Kincsem+ futamban, alaptávról indulva a győzelemre is jó eséllyel pályázik.

Bel Avis (15) jó formában van, ahogy azt az utolsó két futása is bizonyítja. A szerdai Kincsem+ futamban 50 méteres térhátrányból kell majd indulnia, de a jobbkezes pálya nem okozhat neki gondot, ezért beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Diva du Granit (4) starthoz állása a Grand National du Trot szerdai állomásán nem szerepelt a tervek között, de a nevezési listát látva, lehet keresnivalója ebben a futamban. A balkezes pályák jobban kedveznek neki, mégis jó esélye mutatkozik egy pénzdíjas helyezésre.

Echo de Chanlecy (2) remek formának örvend, amit mi sem bizonyít jobban, hogy legutóbb patkolva is a negyedik helyen tudott végezni. A balkezes pályák fekszenek neki igazán, de jobb kézre is magabiztosan fordul, így jó eséllyel áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!