Akár nyaralsz, akár dolgos hétfőd van, játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 08. 03 – hétfő

Hétfőn Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Grand Trianon (2) – Saint Anjou (8) – Rock The Race (5) – Alna Top (11) – La Doix (1)

Grand Trianon (2) kiváló eredményeket hozott az utóbbi hetekben, hasonló kategóriájú versenyekben és azóta visszanyerte a frissességét. Ezt a pályát kifejezetten kedveli ezért továbbra is jó futást várhatunk tőle.

Saint Anjou (8) minden versenyen odateszi magát, remélhetőleg most elég mély lesz neki a talaj. Annak ellenére is jó esélyt képvisel, hogy magasabb a terhe, mint tavaly. Jó formában van és felkészült, ezért sokat várhatunk tőle.

Rock The Race (5) utolsó, csalódást keltő futásától el kell tekinteni, mert korábban kiegyensúlyozottan teljesített, most is friss és ezt a pályát mindig is élvezte, így most is potenciális jelölt a dobogóra.

Alna Top (11) következetességet mutat, és a szoros küzdelmekből mindig jó helyezésekkel került ki. Azóta felfrissült és jó állapotban várja a startot, a helye pedig a frontban van.

La Doix (1) egy minőségi kanca, aki stabil teljesítményt nyújt. Ezúttal idősebbek és heréltek ellen is bizonyíthat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!