Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Tedd próbára a szerencséd ma is!

2020. 08. 02 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap is Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizenhat rutinos, négyéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ficelle du Houley (2) – Khochenko (14) – Bliss For Ever (9) – Diwan Senora (13) – Carlton Choice (3)

Tisztelt Játékosok!
Ezúton is tájékoztatjuk Önököket, hogy a 2020. augusztus 2-án lefutásra kerülő Kincsem+ futamhoz, (1-es pálya III. futama) a fogadási ajánlat közzétételének időpontjáig, nem bocsátották rendelkezésünkre a „Vélemények az istállóból” rovathoz szükséges nyilatkozatokat. Megértésüket és elnézésüket kérjük!

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!