Induljon az augusztus akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 08. 01 – szombat

Szombaton Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1300 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rimini (3) – Simply Striking (1) – Muttrah Fort (13) – Shere Calm (4) – Funny Valentine (15)

Rimini (3) a pönalitása ellenére is nem sokkal maradt le legutóbb a győzelemről. Nagyon jó formát őriz és ide is komoly ambíciókkal érkezett, egy zavartalan versenyen ismét a dobogón végezhet.

Simply Striking (1) kifogástalan formában van és egyre erősebb mezőnyökben bizonyít. A topsúly megnehezíti a dolgát, de jó formában van és megérdemelne egy újabb győzelmet, remélhetőleg szombaton összejön neki.

Muttrah Fort (13) soká tért vissza a téli szünet után, de legutóbb már sokat javult. A ló jó állapotban van és a kedvező starthely sokat segíthet abban, hogy megerősítse jelenlegi formáját.

Shere Calm (4) sokat dolgozott erre a versenyre készülve, tavaly pedig itt meg is nyerte a Kincsem+ futamát. A belső starthely nagyon kedvező, így most is jó futást várhatunk tőle.

Funny Valentine (15) nem mozgott olyan rosszul gyepen, de most már szintetikuson is jól viselkedik, ezért visszatért ehhez a felülethez. Várásra lovagolva, nagyon jól tud hajrázni, és minden képessége adott ahhoz, hogy küzdelembe érjen, de a szélső startpozíció miatt zavartalan versenyre lesz szüksége.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!