Ugorj bele a hétvégébe teli zsebbel! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2020. 07. 31 – péntek

Pénteken Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat ötéves versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Follow Dream (9) – Fifty Winner (16) – Family d’Arjeanc (15) – Forban du Rib (8) – Flamenco du Lude (7)

Follow Dream (9) jó sorozatban van, de legutóbb túl sok időt vesztett a startnál és nem tudta megszorongatni a győztest. Korábban is eredményes volt ezen a pályán, most patkolatlanul fog indulni és a térhátrány ellenére is az egyik legnagyobb esélyes.

Fifty Winner (16) minden versenyén képes a legjobbját nyújtani, bal és jobb kézre pedig egyaránt könnyen alkalmazkodik. Ezúttal az életnyeremények felső határán helyezkedik és az emiatt kapott térhátrány kihívás jelent ezen a pályán, de egy zavartalan futás esetén főszereplő lehet.

Family d’Arjeanc (15) számára nem találtak ideális versenyt a bordeaux-i dobogója óta, így ez egy visszatérés lesz neki. Munkában kiválóan dolgozik és Fabella Galaa-val (12) ellentétben könnyebb hajtás, ezért ő az esélyesebb.

Forban du Rib (8) nem volt szerencsés az utóbbi időben, Argentan-ban a térhátrány, míg Graignes-ban a balkezes pálya nehezítette meg a dolgát. Most alaptávos és kedvez a jobb kezes pálya is, ha megfelelően tartalékol, leteheti névjegyét a Kincsem+ futamon.

Flamenco du Lude (7) javult nyereg alatt, de sulkyba visszatérve idegesen mozgott és hibázott, mert nem ismerte Yoann Lebourgeois-t. Azóta már rendben van, Leburgeois pedig még egyszer meg akarja vele próbálni, és ezúttal valószínűleg sikerülhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!