Hűtsd le magad a kánikulában akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 07. 30 – csütörtök

Csütörtökön Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1500 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rajkumar (1) – French Pegasus (7) – Sandyssime (6) – Brazing (14) – Kylhead (8)

Rajkumar (1) megnyerte idei első Kincsem+ futamát és bebizonyította, hogy 42-es értéken is versenyképes. Az esélye most is megvan és ha könnyedén alkalmazkodik a szintetikus talajhoz, akkor realizálhatja is.

French Pegasus (7) jó szériában van és tapasztalt már ezen a szinten. A szintetikus pálya nem zavarja, a kedvező starthelyével pedig eredményes szereplést várhatunk tőle.

Sandyssime (6) ezen a szinten egy remek második helyet szerzett és ezen a távon következetesen teljesít. Kiváló munkaformákat produkált, a lovasa jól ismeri és nyert már Kincsem+ futamot így most is bizonyítania kell.

Brazing (14) ismét felhívta magára a figyelmet azzal, hogy egy hasonló versenyben harmadik lett. Jó állapotban van, testhez álló neki a szintetikus és Maxime Guyon-nal versenyképes. Egy zavartalan versenyen ismét főszereplő lehet.

Kylhead (8) legutóbb rossz napja volt és a starthellyel is peches volt. Ezúttal is szélről indul, de az 1500 méter ideális neki, így sokkal közelebb kerülhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!