Szerda esti szórakozás, játssz a TUTI-val és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 07. 29 – szerda

Szerdán Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2150 méter hosszú ügetőversenyen mindössze tizennégy hat- és kilencéves kor  közötti versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Carioca de Lou (5) – Divine Mesloise (2) – Crescendis (11) – Classic Haufor (1) – Digne et Droit (4)

Carioca de Lou (5) ideális beállítással rendelkezik, Vincennes-ben csukott kantárral futott és nagyon jól mozgott. Les Sables-d’Olonne-ban második lehetett volna, ha Valzer Di Poggio nem zárja el az útját. Felkészült és ismét patkolatlanul fog indulni, ráadásul nyert már ezen a pályán.

Divine Mesloise (2) július 18-án a dobogón végezhetett volna, de időt vesztett az az utolsó kanyarban. Komoly erőfeszítéseket tett és csakúgy, mint legutóbb, ezúttal is patkolatlanul fog indulni. Remélhetőleg ezúttal nem marad messze, és akkor feljebb léphet.

Crescendis (11) múlt szerdán a pályán is igazolta kiváló munkaformáit és nem is fáradt el. A sprintversenyekben már bizonyított, januárban dobogós lett ezen a távon. A második sorból a szerencsére is szüksége lesz, de küzdelembe érhet.

Classic Haufor (1) nem a legjobb kezdő, ezért az 1-es starthely okozhat némi nehézséget. Nem szabad az utolsó futásán elbírálni, mert jó állapotban van. A táv talán egy kissé rövid, de ha nem szorul be a falra, akkor megérkezhet a célegyenesben.

Digne et Droit (4) jó kondícióban maradt, viszont Royan-La Palmyreben, gyepen beragadt az utolsó kanyarban és elúszott a versenye. A jelenlegi feltételek megfelelőek neki, Eric Raffin ismeri és szerencsés a startszáma. Jó esélyekkel indul.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!