Ha kedd, akkor is Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 07. 28 – kedd

Kedden Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elusive (1) – Bellariva (5) – Deacon (6) – Milltop (10) – Savoir Aimer (3)

Elusive (1) nagyon jó állapotban van, de végül az utolsó pillanatban döntöttek e verseny mellett. A magas terhe mellett nagy segítség lenne neki a puha talaj a céljai elérésében.

Bellariva (5) nagyon jó fizikai állapotban maradt legutóbbi győzelmét követően. Rövidebb távon és magasabb teherrel kell ezúttal indulnia, de lendületben van és ismét az élre várható.

Deacon (6) legutóbb nagyon jól ment és a rövidebb táv kifejezetten kedvezett neki. Ugyanakkor a jelenlegi távon is megmutatta már képességeit, nagyon bátor és bár eddig bal kézre jobban teljesített, most a másik irányban is megerősítést remélhetünk tőle.

Milltop (10) a kezdetektől fogva kimagasló eredményeket ért el, az értékelése éppen ezért meg is emelkedett. Megfelelő versenyek hiányában hendikepben indul, de rutintalansága okozhat némi problémát. Jó formában van és megnyugtató, hogy Pierre-Charles Boudot üli, akivel jól ismerik egymást.

Savoir Aimer (3) visszatérése biztatóan alakult ezen a pályán egy Kincsem+ futamban és ezúttal további fejlődés várható tőle. Tréningtársához hasonlóan ő is megérkezhet a nyerő kombinációba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!