Dobd fel a hétfőt akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 07. 27 – hétfő

Hétfőn Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér csap össze. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aydon Castle (5) – Dalvini (2) – Finniston Farm (1) – Daligar (3) – Mister Nino (9)

Aydon Castle (5) bár újonc a Kincsem+ futamokban, számos erősséggel rendelkezik. Jó kondícióban van és testhez álló neki a táv, egy zavartalan verseny végén pedig főszereplő lehet.

Dalvini (2) erre a tesztre készült, mert szerették volna elkerülni a hőséget Vichy-ben. Jobb lett volna, ha megtartja a súlyát, de ez egy Kincsem+ futam, ahol alkalmazkodni kell a feltételekhez. Ettől függetlenül megfelelő képességekkel rendelkezik ehhez a szinthez, ahogy azt már korábban is bizonyította.

Finniston Farm (1) legutóbb győzelemmel debütált ezen a pályán, de ezúttal nehezebb verseny vár rá magasabb teherrel, ezért valószínűleg nem fog tudni úgy elmenni vezetni, mint legutóbb. Ha nem lesz túl gyors az iram, akkor második francia versenyén még tovább javulhat.

Daligar (3) nagyon hosszú kihagyás után tért vissza és nem volt elég éles. Még mindig futnia kell, hogy a legjobbját nyújtsa, de ezúttal fejlődhet.

Mister Nino (9) figyelemre méltó következetességet mutat és újonnan Pascal Bary istállójában készül. Hosszú kihagyás után itt fog visszatérni és újra fel kell vennie a versenyek ritmusát, de hiba lenne őt hanyagolni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!