Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Tedd próbára a szerencséd ma is!

2020. 07. 26 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap La Teste De Buch ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Testa (5) – Jumpin’ Jack Flash (12) – Arise (1) – Pevensey Bay (4) – Gris d’Argent (3)

Testa (5) múltkor nagyon jól futott és nem sokkal kapott ki. Mivel szereti a jó gyeppályát, úgy döntöttek, hogy újra kihozzák. Minden taktikához képes alkalmazkodni és a jelenlegi súlyával minden esélye megvan az eredményes szerepléshez.

Jumpin’ Jack Flash (12) nagyszerű védekezéssel bizonyította be Chantilly-ban, hogy továbbra is versenyképes ezen a szinten. Jó formában maradt és ezúttal szemellenzővel indul, így ismét jó futást várhatunk tőle.

Arise (1) jól futott ParisLongchamp-ban a legutóbbi Kincsem+ futamán és azóta is jó formában van, ráadásul most a legjobb a starthelye. Bízhatunk benne és csalódás lenne, ha vasárnap nem lenne ott a nyerő kombinációban.

Pevensey Bay (4) legutóbb megszerezte a második győzelmét így egyértelmű volt, hogy visszatér a Kincsem+ futamra. A szerencsés starthely ellenére is taktikusnak kell lennie, várásra lovagolva, a mezőny közepéből kell majd támadni, de mivel PierreCharles Boudot üli, így nem kell aggódni miatta.

Gris d’Argent (3) számára nem kedvezett legutóbb a hosszabb táv, ezúttal jó formában lesz egy általa jól ismert távon és pályán. Ezen az értéken jó eséllyel indul és visszakapja Jean-Bernard Eyquem-et a nyergébe, akivel az utolsó győzelmét aratta, így most bizonyítania kell.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!