Nincsen strandidő? Sebaj, játssz egy TUTI-t és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 07. 25 – szombat

Szombaton Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2875 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat négyéves versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Goulette (2) – Gamay de l’Iton (6) – Gala de Crennes (3) – Go Along (11) – Glorissima (15)

Goulette (2) június 30-án elért harmadik helyezésének értékét növeli, hogy nem alakult zavartalanul a versenye. A kanca topformában van, így annak ellenére is számíthatunk rá a szombat délutáni Kincsem+ futamban, hogy ezúttal ménekkel és heréltekkel is meg kell majd küzdenie.

Gamay de l’Iton (6) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, amikor erős nemzetközi mezőnyben végzett a harmadik helyen. A mén optimális formában van, így amennyiben kellően gyors lesz a futam, megint az első öt között fog célba érni.

Gala de Crennes (3) rengeteget fejlődött a májusi visszatérése óta és a tréningek során is nagyszerű teljesítményt nyújt. Az enghieni pálya nem okozhat neki gondot, ezért szombaton is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Go Along (11) sokkal többet nyújthatott volna az utolsó futása alkalmával, tegyük azonban hozzá, hogy nem tartozik a könnyű hajtások közé. A szombat délutáni Kincsem+ futamban ideális a beállítása, jó eséllyel várja a verseny indítását.

Glorissima (15) előkelő ötödik helyen végzett a június 30-án megrendezett Group 2-es Prix Paul Leguerney futamában. A szombat délutáni versenyt remek beállításból várja, így az esélyesek egyikeként lép pályára.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!