Végre itt a péntek! Lazulj hát akár milliós nyereménnyel a zsebedben! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 07. 24 – péntek

Pénteken Cabourg ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2750 méteres ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Expert de la Cote (7) – Duc de Christal (15) – Eve de Gueron (5) – Estebane Sacha (16) – Duang Taa (6)

Expert de la Cote (7) július 18-án csak a második helyen ért célba, de nagyszerűen mozgott. A péntek esti Kincsem+ futamban kitűnő a beállítása, ezért is reménykedhetünk a győzelmében.

Duc de Christal (15) nagyon jól mozgott Enghienben, tegyük azonban hozzá, hogy a jobbkezes pályák még inkább kedveznek neki. Feladatát a 25 méteres térhátrány nehezíti, de patkolatlanul fog futni, ezért az első öt között van a helye.

Eve de Gueron (5) egy megbízható ló, akire szinte mindig számíthatnak a játékosok. Kipihente a legutóbbi versenye okozta fáradalmakat és alaptávosként a beállítása is kitűnő, így esélyesként lép pályára.

Estebane Sacha (16) jó benyomást tett idomárjára az angers-i futása alkalmával, ahol nagy javulást mutatott. A péntek esti Kincsem+ futam prioritást élvez a nyári programjában, így annak ellenére is bízhatunk eredményes szereplésünkben, hogy 25 méteres térhátrányból kell indulnia.

Duang Taa (6) biztatóan mozgott az utolsó fellépésén és a beállítása is tökéletes a péntek esti Kincsem+ futamban, ezért bátran adták indulónak erre a versenyre. Bízhatunk eredményes szereplésében, első öt között kellene végeznie.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!