A hét közepén is jól jön a nyeremény! Játssz ma is a TUTI-val és vágd zsebre a milliókat!

2020. 07. 22 – szerda

Szerdán Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenyen csupán tizennégyen állnak starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dream de Lasserie (13) – Diva Beauregard (1) – Cash du Rib (12) – Cabernet (3) – Crescendis (9)

Dream de Lasserie (13) nagyszerű teljesítményt nyújtott Párizsban, a szerda délutáni Kincsem+ futamban pedig a térhátrány ellenére is tökéletesnek tűnik a beállítása, ezért a győzelem reményében áll starthoz.

Diva Beauregard (1) kedveli az enghieni pályát, ahol legutóbb nagyszerű időt ügetett 2900 méteren. A szerdai Kincsem+ futamban erősebb mezőny vár rá, de a kanca továbbra is remek formának örvend, így alaptávról indulva újra a főszereplők közé tartozhat.

Cash du Rib (12) legutóbb nyereg alatt futott, ami hiba volt. A ló mentálisan és fizikálisan is jó formának örvend, így zavartalan versenyben a térhátrány ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Cabernet (3) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a kilencedik hely, ha zavartalanul alakul a versenye. Az enghieni pálya kedvez neki, így minden esélye megvan egy pénzdíjas helyezésre.

Crescendis (9) lyoni szereplése nem mérvadó, mert mint utóbb kiderült gyomorbántalmai adódtak. Július 5-én gyepen állt starthoz, azonban túlságosan friss volt, így hamar a diszkvalifikálás sorsára jutott. A szerdai Kincsem+ futamban 25 méteres térhátrányból kell majd indulnia, de ha jól alakul a versenye, beleérhet a nyerő kombinációba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!