Kedden se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 07. 21 – kedd

Kedden is Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Wing Power (7) – Sekku (6) – Moko (9) – Ruzzini (11) – Morning Five (4)

Wing Power (7) megnyerte az utolsó versenyét. Soha nem futott még 2400 méterre, de minden bizonnyal ezen a távon még inkább kamatoztatni tudja majd a tudását. Felkészülten várja a keddi Kincsem+ futam indítását, az első öt között van a helye.

Sekku (6) biztatóan mozgott az utolsó versenyében, negyedik helyezésének értékét növeli, hogy erős mezőnyben állt starthoz. A 2400 méteres táv ideális számára és a beállítása is megfelelő, így jó eséllyel várja a keddi Kincsem+ futam indítását.

Moko (9) még mindig nyeretlen, de az eredménysora önmagért beszél és azt is hozzá kell tenni, hogy az elmúlt időszakban egytől-egyig erős mezőnyökben futott. Bízhatunk eredményes szereplésében, ha kijön neki a lépés a győzelmet is megszerezheti.

Ruzzini (11) csodálatos kondícióban várja a keddi Kincsem+ futamot és a beállítása is korrektnek mondható. A 2400 méteres táv ideális számára, épp ezért minden adva van az eredményes szerepléséhez.

Morning Five (4) sokat erősödött az elmúlt hónapokban. Az utolsó futása csalódás volt, jobb eredményt is elérhetett volna, mint a negyedik hely. Kíváncsian várhatjuk a keddi szereplését, jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyezésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!