Megint hétfő van? Dobd fel a napod akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 07. 20 – hétfő

Hétfőn Vichy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Karlstad (3) – Port Deauville (9) – Mdracafeu (11) – Creative (4) – Virka (2)

Karlstad (3) egy megbízható telivér, akivel szinte mindig számolnia kell a játékosoknak a nagy hendikepekben. A tervek szerint várásra fogják lovagolni a hétfői Kincsem+ futamban, a pálya hosszú befutója növeli az esélyeit.

Port Deauville (9) remek második helyezést szerzett Compiegne-ben és a munkaformáira sem panaszkodhatunk. A jobbkezes pálya nem okozhat neki gondot, a hosszú célegyenes pedig növeli az esélyeit, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Mdracafeu (11) a visszatérő versenyében nem azt hozta, amit tőle elvárható, de látva a nantes-i harmadik helyezését, azt lehet mondani, hogy jó úton járnak vele. A hétfő délutáni Kincsem+ futamban is számíthatunk rá, a hosszú befutóegyenes mindenképpen növeli az esélyeit.

Creative (4) bizonyította már, hogy a jelenlegi beállításával versenyképes ebben a hendikeposztályban és a távbírása kapcsán sincs bennem kétség. Számolni kell vele, esélyesként várja a hétfői futamot.

Virka (2) utolsó futását el kell felejteni, ugyanis légzési nehézségei adódtak, így Julien Auge jobbnak látta feltartani. Az élet visszatért a normál kerékvágásba, a kanca frissen és felkészülten lép pályára hétfőn. Bízhatunk eredményes szereplésében, a lyoni teljesítménye alapján számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!