Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2020. 07. 19 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méteres galopp síkversenyen csupán tizennégy telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Reux (6) – Wheel of Chance (11) – Elusive Foot (5) – Icatcher (1) – Young Man (4)

Reux (6) nagyon jó teljesítményt nyújtott Saint-Cloudban. Negyedik helyezésének értékét növeli, hogy a clairefontaine-i sikere miatt 3 kg-os pönalitással állt starthoz. A ló formában van, amennyiben minden a tervek szerint alakul, megint az első öt között fog célba érni.

Wheel of Chance (11) a bordeaux-i győzelmét követően pihenőt kapott, ami után jó futással tért vissza. A beállítása ideálisnak tűnik, amennyiben azt hozza, amit Saint-Cloudban láttunk tőle, jó eséllyel a dobogón fog végezni.

Elusive Foot (5) beállítása 3.5 kg-ot emelkedett a június 20-ai győzelmét követően, mégis bízhatunk eredményes szereplésében, mert továbbra is jól áll a skálán és jelenleg is remek formának örvend.

Icatcher (1) idei eredményei összességében jók, mert erős mezőnyökben állt starthoz. A vasárnapi hendikepben topsúlyt kell majd cipelnie, de egy könnyen kezelhető telivérről beszélünk, aki most is meg fogja állni a helyét.

Young Man (4) a 12-es startboxból várja a vasárnap délutáni Kincsem+ futamot, ami nem túl jó előjel, viszont lovasával remek párost alkotnak, így azt gondoljuk, hogy az első öt között kellene végeznie.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!