Ne szegje kedved a hideg, esős idő! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 07. 18 – szombat

Szombaton Enghien-ből jelentkezik a Kincsen+ futam. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenyen mindössze tizennégy versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutási sorrendet illetőleg.  A létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Freyja du Pont (1) – Diablo du Noyer (7) – Classic Connection (4) – Nancy America (10) – Elvis Madrik (9)

Freyja du Pont (1) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a hatodik hely, ha nem hibázik. A szombati Kincsem+ futamot nagyszerű formában várja, mentálisan és fizikálisan is topon van a kanca, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Diablo du Noyer (7) állandósítani tudta a jó formáját, ami nagy öröm. Az enghieni pálya miatt nem kell aggódni, alaptávosként pedig ideális a beállítása, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Classic Connection (4) formája sokat javult a keddi futamnak köszönhetően, ahol minimális különbséggel maradt le a második helyezésről. Az enghieni pálya karakterisztikája kedvez a hatéves ménnek, ezért további javulást remélhetünk tőle.

Nancy America (10) a legjobbak között állt starthoz július 5-én, így nem volt meglepetés, hogy csak a tizedik helyen ért célba. A szombati Kincsem+ futam mezőnye sokkal inkább megfelel a képességeinek, ezért valószínű, hogy a negyedik vagy az ötödik helyen tud majd végezni.

Elvis Madrik (9) Vichyben csak a tizenegyedik helyen végzett, ami nagy csalódás volt. A tréningek során javulást mutatott, és a beállítása is ideális, így első esélyt képvisel a szombati Kincsem+ futam mezőnyében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!