Ugorj bele a hétvégébe tele zsebbel! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2020. 07. 17 – péntek

Pénteken Cabourg ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenynek csupán tizenhárom versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutási sorrendet illetőleg.  A létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Lover Boy (1) – Dreambreaker (11) – Confidence (3) – Cantin de l’Eclair (12) – Ceasar Sisu (7)

Lover Boy (1) új erőre kapott miután Philippe Allaire tréningjébe került. Jobbkezes pályán eddig két alkalommal állt starthoz, mindkét alkalommal győzni tudott, így minden bizonnyal első esélyt képvisel a péntek esti Kincsem+ futamban.

Dreambreaker (11) számára kedvez a cabourgi pálya karakterisztikája. A tréningek során nagyszerűen dolgozott, ezért a 25 méteres térhátrány ellenére is az első öt között végezhet.

Confidence (3) jobb eredményt is elérhetett volna az utolsó futása alkalmával, de a munkaformái nagyon jók. A 2750 méteres táv és a cabourgi pálya karakterisztikája jobban kedvez majd neki, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Cantin de l’Eclair (12) nagyszerű időt ügetett Vichyben. A pénteki Kincsem+ futamban 25 méteres térhátrányból kell majd indulnia, ezért az eredményes szerepléshez némi szerencsére is szüksége lesz, de egy pénzdíjas helyezésre jó eséllyel pályázik.

Ceasar Sisu (7) hosszú kihagyás után tért vissza májusban, de ahogy azt a június eredményei is bizonyítják, jó úton jár. A péntek esti Kincsem+ futamban erős mezőny vár rá, azonban egy megbízható lóról beszélünk, aki ezúttal is jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyezésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!