Csütörtökön se hagyd ki a TUTI-t! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 07. 16 – csütörtök

Csütörtökön Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sous les Nuages (5) – Via Gallica (10) – Lord Wellington (2) – Go With The Wind (3) – Royal Ghost (14)

Sous les Nuages (5) a kezdetek óta következetes, de még várat magára egy igazán nagy siker. A tavaszi hendikep Kincsem+ futama meggyőző volt, és most is nehéz elképzelni a dobogót nélküle.

Via Gallica (10) rendre eredményes tudott lenni, ezért magasabb szinten is kipróbálják. Ez egy igazi teszt, ahol kiderül mire képes ebben az osztályban. Bal kézre most fog először futni, de ez nem jelent problémát, és kis szerencsével akár élete első győzelmét is megszerezheti.

Lord Wellington (2) nem elítélhető utolsó futása miatt, mert túl rövid távon hozták vissza. Kétezer méter körül nagyon jó szokott lenni, így most is nagy eséllyel indul.

Go With The Wind (3) egy kedves csikó, aki az utóbbi versenyeken nehezebb feladatokat kapott. Első hendikepjére készül, de az ilyen szintű versenyeken nagy iram van, ami kedvezhet és mivel a talaj nem annyira számít neki, képes lehet a végelszámolásban részt venni.

Royal Ghost (14) visszatérése óta hendikepben fut, egy nyolcadik hely után Lyon-ban egy dobogós eredménnyel javított, kicsit könnyebb mezőnyben. Nem lesz könnyű feladata, de szemellenzővel felszerelve tovább fejlődhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!