Ha kedd, akkor is Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 07. 14 – kedd

Kedden ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Caliste (11) – Wonder Boy (14) – Millfield (4) – Kanderas (1) – Rimini (2)

Caliste (11) jó eredményeket ért el az elmúlt hetekben és a lyoni második helyezése is azt mutatja, hogy a beállítása megfelelő. A várható jó pálya kedvez neki, ezért azt tanácsoljuk, hogy számoljanak vele.

Wonder Boy (14) egy kedves telivér, aki ideális beállításból várja a keddi Kincsem+ futamot. Jó futást várhatunk az ötévestől, csalódás lenne, ha nem az első öt között érne célba.

Millfield (4) jó formában tért vissza, ahogy azt az eredményei is bizonyítják, és jelenleg is remekül dolgozik. A puha futófelületeken mozog igazán otthonosan, de a várható jó pálya sem okozhat neki, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Kanderas (1) szüksége volt a lyoni felhozó versenyre, melynek köszönhetően sokat javult a formája. A tréningek során jól teljesített, kíváncsian várhatjuk a keddi futását.

Rimini (2) lyoni hendikep győzelme nagy boldogságot volt. A ló továbbra is topformában van, ezúttal azonban jóval nehezebb feladatot kell majd megoldania, hisz emelkedett a beállítása, és a startboxok sorolásából is rosszul jött ki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!