Egy gyors versenyt a vasárnapi ebéd mellé? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2020. 07. 12 – vasárnap

Vasárnap Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1200 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze tudását. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Simply Striking (3) – Pradaro (4) – Muttrah Fort (8) – Tudo Bem (7) – Funny Valentine (9)

Simply Striking (3) nagyon jó fizikai állapotban maradt és stabil eredményeket nyújtott. Legutóbb bebizonyította, hogy ebben az osztályban is versenyképes a magas teher ellenére is, így most is az várható, hogy megismétli legutóbbi teljesítményét.

Pradaro (4) visszatérése nagyszerűen sikerült és tökéletes kondícióban van. Bár egy kiló pönalitást kapott, minden adott a vasárnapi újabb sikeréhez.

Muttrah Fort (8) legutóbb nem ment jól, mert túl gyorsan indult és nem maradt sebessége a hajrára. Ennek ellenére nem szabad leírni, mert jó energia beosztással most feledtetheti ezt a kisiklást.

Tudo Bem (7) az utóbbi időben nagyszerű teljesítményt nyújtott és példaszerű a stabilitása. Reggelente nagyon frissen mozog, és minden talajhoz alkalmazkodik, így joggal várható ezúttal is a dobogóra.

Funny Valentine (9) legutóbb nem volt szerencsés, kedvezőbb körülmények között jóval előrébb is végezhetett volna a nyolcadik helynél. Mindenesetre jól kezdett, kiváló állapotban van és az 1200 méter testhezálló neki, így most bizonyíthat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!