Hűtsd le magad a kánikulában! Játssz egy TUTI-t és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 07. 11 – szombat

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méteres méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csal tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elégant Tilly (5) – Diablo d’Herfraie (10) – Benuro d’Auvillier (9) – Ever Pride (4) – Alinéa (13)

Elégant Tilly (5) kétszer futott a kényszerpihenő óta, de kiváló a formája és mindig jól ment ezen a pályán. Akad egy-két nagy rivális a mezőnyben, de az első háromba várható.

Diablo d’Herfraie (10) jól futott legutóbb, de nem volt szabad útja a hajrában. A formája rendben van és az első lábain patkolatlanul indul, az enghien-i pálya pedig nem jelent neki problémát. Várásra kell hajtani egy ilyen hosszú távú versenyen, és akkor ott lehet a legjobbak között.

Benuro d’Auvillier (9) annak ellenére is jól futott Mauquenchy-ben, hogy nem volt szerencséje. Azóta várta ezt a mostani versenyt, ahol nincs hátránya és ha zavartalanul alakul minden, akkor helye lehet az első ötben.

Ever Pride (4) pályafutása elején több győzelmet is szerzett, de mostanában egyre nehezebb feladatai vannak. Cabourgban egy hajszálon múlott a dobogója, szombaton viszont előnyére válhat, hogy idősebbek ellen kell futnia. Bár először fog itt versenyezni, de szerintem tetszeni fog neki a pálya karakterisztikája és egy helyet mindenképpen szerezhet.

Alinéa (13) legutóbb gyenge startja után elvesztette esélyeit Laval-ban. A tréningeken jó formát mutatott, de Enghien-ben sosem könnyű ezen a távon jól teljesíteni. Megjósolhatatlan, de valószínűleg képes a végelszámolásba részt venni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!