Gyorsabban jön a hétvége, ha csütörtökön is TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 07. 09 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t! Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: High Dream (2) – Khochenko (11) – Jizellita (12) – Bagel (9) – Octoking (13)

High Dream (2) következetességet mutat és úgy tűnik fejlődött, hiszen visszatérésekor magabiztosan nyert, majd hét fontos büntetése ellenére is eredményes tudott lenni Compiègne-ben. Kifogástalan a formája, ezért most is lehet benne bízni.

Khochenko (11) az utóbbi időben remek eredményekkel bizonyította kvalitását. Legutóbb nem volt elég friss, ezért nem indult végül Compiégne-ben. Csütörtökön kellően éles lesz, szereti az erős iramú versenyeket és ismeri a riválisokat, ezért remélhetőleg a szélső helyről is fel fog majd kapaszkodni a frontba.

Jizellita (12) fejlődött és úgy tűnik jó úton jár. Ha nem lesz túl mély a pálya, akkor esélyes lehet.

Bagel (9) visszatért, úgy döntöttek, hogy türelmesen lovagolják, mert elég feszült volt. Végül minden jól alakult és oda tette magát. Kihagyása után a második futására készül, de jó állapotban maradt és ideális neki a pálya. Nem tudni, hosszabb távon mire lesz képes, de remélhetőleg minden jól alakul.

Octoking (13) a szünet után jól tért vissza, Compiégne-ben pedig nem sokkal maradt le a győzelemről. Nyolc éves kora ellenére még mindig könnyen alkalmazkodik és versenyképes maradt, így egy zavartalan futam esetén, helye lehet a nyerő kombinációban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

 

 

Olvass tovább!