Szerencsés szerdát szeretnél? Akkor játssz a TUTI-val és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 07. 08 – szerda

Szerdán Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2150 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos versenyló várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csal tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Django du Bocage (6) – Altéa de Piencourt (3) – Canular (1) – Aron The Baron (7) – Bamour (9)

Django du Bocage (6) jó állapotban maradt a kényszerszünet alatt és teljesen megérdemelten ért el jó eredményeket a visszatérését követően. Legutóbb csak Delfino verte meg, aki szombaton is győzni tudott itt, ebből a társaságból azonban egyértelműen kiemelkedik. Testhez álló számára az autóstartos indítás, és egyértelműen a győzelemért küzdhet.

Altéa de Piencourt (3) a kora ellenére is ragyogó formának örvend, amit legutóbbi két győzelme is bizonyít. Vincennes-ben várásra hajtva tudta letakarni a társaságot, de ezúttal nem szabad ennyire hátul maradni az enghien-i pálya karakterisztikája miatt. Topformában van és ideális a helye a startautó mögött, ezért az első öt között kell célba érnie.

Canular (1) visszatérése jól sikerült Arras-ba és márciusban a gyengébb kezdés ellenére is nagyszerűen teljesített ezen a pályán. Sokat profitált a versenyekből és visszanyerte a legjobb formát, ezúttal pedig kedvező lesz beállítása ahhoz, hogy az első háromban végezzen.

Aron The Baron (7) egy éve megnyerte itt a hasonló Kincsem+ futamát, majd egy negyedik hellyel búcsúzott ettől a pályától, ahova most tér vissza. Októbertől pihenőn volt, két futás van a lábában, de ideálisak számára a feltételek ahhoz, hogy újra ott legyen a végelszámolásban.

Bamour (9) háromszor futott pihenője óta, de nem volt meggyőző. Fejlődik de nehéz feladata lesz, még a kedvező starthelye ellenére is. Az istállója viszont mostanában jó formában van és kvalitásai alapján meglephetjük a többieket.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

 

 

Olvass tovább!