Kezdd a júliust teli zsebbel! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2020. 07. 01 – szerda

Szerdán Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöt hatéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Eclipse d’Orient (6) – Eagle Meslois (7) – Elite de Jiel (12) – Darlington Park (13) – Dorian (2)

Tisztelt Játékosok!
Ezúton is tájékoztatjuk Önököket, hogy a 2020. július 1-jén lefutásra kerülő Kincsem+ futamhoz, (1-es pálya IV. futama) a fogadási ajánlat közzétételének időpontjáig, nem bocsátották rendelkezésünkere a „Vélemények az istállóból” rovathoz szükséges nyilatkozatokat. Megértésüket és elnézésüket kérjük!

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!