Kezdd a hétfőt teli zsebbel! Játssz és nyerj akár milliókat ma is a TUTI-val!

2020. 06. 29 – hétfő

Hétfőn Clairefontaine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3900 méter hosszú galopp akadályversenyen tizenhat telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Polinuit (4) – Bounwell (2) – Enola Gay (3) – Wamba (16) – Elisa des Obeaux (12)

Tisztelt Játékosok!
Ezúton is tájékoztatjuk Önököket, hogy a 2020. június 29-én lefutásra kerülő Kincsem+ futamhoz, (1-es pálya I. futama) a fogadási ajánlat közzétételének időpontjáig, nem bocsátották rendelkezésünkre a „Vélemények az istállóból” rovathoz szükséges nyilatkozatokat. Megértésüket és elnézésüket kérjük!

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!