Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2020. 06. 28 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: My Charming Prince (5) – Miss Believe (12) – Lord Wellington (3) – Dream Memory (7) – Wheel of Chance (15)

Tisztelt Játékosok!
Ezúton is tájékoztatjuk Önököket, hogy a 2020. június 28-án lefutásra kerülő Kincsem+ futamhoz, (1-es pálya IV. futama) a fogadási ajánlat közzétételének időpontjáig, nem bocsátották rendelkezésünkere a „Vélemények az istállóból” rovathoz szükséges nyilatkozatokat. Megértésüket és elnézésüket kérjük!

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!