Szerencsés szerdát szeretnél? Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 06. 24 – szerda

Szerdán Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöt versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diamant Roc (2) – Dandy du Bourg (5) – Dialo des Keches (4) – Clyde Barrow (14) – Cyrano Vici (15)

Diamant Roc (2) szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén és jelenleg is jó formának örvend, így csak amiatt kell aggódni, hogy mennyire fogja megviselni az utazás.

Dandy du Bourg (5) a balkezes pályákon mozog igazán otthonosan, ez mégsem okozhat problémát, mert jobb kézre is győzött már korábbiakban. A visszatérő versenyében nagyszerű teljesítményt nyújtott, a beállítása pedig érdekfeszítő, így számolni kell vele.

Dialo des Keches (4) jó kondícióban várja a szerda délutáni Kincsem+ futamot, amikor is alaptávosként kedvező beállításból áll starthoz. A jobbkezes pálya nem jelenthet gondot számára, mellette szól továbbá, hogy az az Anthony Barrier lesz a partnere, akivel legutóbb győzni tudott.

Clyde Barrow (14) sokat profitált az idei futásaiból, melynek eredményeként mostanra remek formába lendült. A jobbkezes pálya kedvez neki, és a beállítása sem tűnik rossznak, ezért JeanMichel Bazire-ral a kocsijában az első öt között érhet célba.

Cyrano Vici (15) egy könnyen kezelhető kedves ló, aki ideális beállításból várja a szerda délutáni Kincsem+ futamot. A jobbkezes pálya növeli az esélyeit, így annak ellenére is számíthatunk rá, hogy ezúttal az elülső lábain ott lesznek majd a patkók.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!