Kedden is ragadd meg a szerencséd! Játssz és nyer ma is a TUTI-val!

2020. 06. 23 – kedd

Kedden Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3900 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhét ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Heaven’s Night (7) – Exupery (3) – Fan of Sea (12) – Mester (4) – Raster (5)

Heaven’s Night (7) esélyesként várja a keddi Kincsem+ futamot, hisz a clairefontaine-i harmadik helyezése alkalmával bizonyította, hogy ideális a beállítása. Az auteuil-i pálya nem okozhat neki gondot, többször futott már itt a korábbiakban is. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Exupery (3) nagyszerű teljesítményt nyújtott a pau-i visszatérése alkalmával. Második helyezésének értékét növeli, hogy a verseny lefolyása nem kedvezett neki. A ló jó formának örvend, így annak ellenére is számíthatunk rá, hogy soha nem futott még Auteuil-ben.

Fan of Sea (12) a győzelmet is megszerezhette volna Dieppe-ben, ha az egyik elülső lábáról nem veszíti el a patkót verseny közben. Könnyen kezelhető lóról beszélünk, aki kedvező beállításból várja a keddi Kincsem+ futamot, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Mester (4) jókora rutinnal rendelkezik már a Kincsem+ futamokban, igaz még nem nyert hasonló magasan jegyzett hendikepet. Kemény telivérről beszélünk, aki jelenleg jó formának örvend, de az igazán eredményes szerepléshez, kimondottan puha, már-már mély pályára lenne szüksége.

Raster (5) közeli negyedik helyen végzett a pau-i visszatérése alkalmával, ezzel is megmutatva, hogy jó formának örvend. A beállítása alapján a győzelmére kevés esélye van, viszont a negyedik vagy ötödik helyre most is odaérhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!