Indítsd jól a hetet! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2020. 06. 22 – hétfő

Hétfőn Lyon-Parilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1350 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Prince Hamlet (9) – Kanderas (2) – Rimini (7) – Zalamea (12) – Dégrisement (8)

Prince Hamlet (9) utoljára nehéz versenyt futott és sokat kivett belőle az a dobogós befejezés. Azóta teljesen regenerálódott és ismét sikeres tud lenni, főleg ha nem lesz túl száraz a talaj. A Kincsem+ sosem könnyű, de mégis jó teljesítményt várhatunk tőle.

Kanderas (2) jól futott chantilly-i visszatérése alkalmával, de az óta nem találtak a számára ideális feltételekkel kiírt versenyt. Megfelelően felkészült, bírja ezt a távot és a száraz pálya előnyére válhat.

Rimini (7) a visszatérése után figyelmet érdemel, mert jó formában van és ebben a kategóriában volt már a dobogón, ezúttal akár a győzelmet is megszerezheti.

Zalamea (12) nem szereti a hosszú egyeneseket, ezért lett utolsó Deuville-ban. Ez nem a preferált távja, de nem válogathattak a feltételek között, viszont most jó lehet neki a kanyar a pályán. A 12-es startbox nem a legideálisabb, de jó formában van.

Dégrisement (8) számára nem volt a legideálisabb a visszatérő versenye, de összességében jól mozgott. Ismét gyepen láthatjuk, egy kifejezetten jó pályán, amire most nagy szüksége van. Helyzetét kissé nehezíti, hogy nyaranta eddig sosem volt az igazi, de remélhetőleg most jól kezeli ezt a helyzetet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!